A szőnyeg az egyik legdominánsabb elem a helyiségben, ezért színével, anyagával, mintázatával döntően befolyásolja a szoba hangulatát, stílusát.

Ligne Pure:


A  név, amely mindig egyet jelent a legjobb minőségű anyagokból készült termékekkel és a hagyományos kézműves és elegáns designnal. Amikor először elkezdtünk kézzel készíteni szőnyegeket, akkor megnyitottunk egy teljesen új világot, a kreativitásban, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a technikák és anyagok széles választékát alkalmazzuk. Ezek a dekoratív szőnyegek a világ minden tájáról elérhetőek, és a legfinomabb anyagokból készülnek. Nekünk fontos a  kreativitás és a fantázia a szépsége, amely harmonizál minden belső stílussal.Miroo:

Aki különleges és egyedi szőnyeggel szeretné otthonát berendezni annak a Miroo a tökéletes választás. A gyártó szabad kezet ad a vásárlónak , hogy eldöntse szőnyege mekkora és milyen formájú legyen. A Miroo szőnyegek teljesen új szabadságot adnak.  Képzeletünknek semmi sem fog határt szabni. Bármilyen formában és méretben rendelhetőek és varázslatos színválasztékával elbűvöl minket. A szőnyeg szélei nem szegési eljárással vannak eldolgozva.Az elegáns színek és a képzelet szőtte formák egyedi kombinációjával és téralakító hatásával jelentős, és nagyon domináló hatást ér el. Tökéletes látványt teremt minden helyiségben.
Igény szerint szabvány méret és padlószőnyeg is rendelhető.


Dura:

 


Az egyik első gyártó a DURA, duraGreen® tartós szőnyeget kínál. A duraGreen® szőnyegeket a DuPont ™ -Sorona® rostokat tartalmaz, melynek keretében 37% megújuló nyersanyagot, 30%-al kevesebb energiát, és akár 63%-al kevesebb CO2 a gyártás során.
DURA két helyszínen megtalálható. A munka hesseni Oldendorf bővült, a központi üzem pedig Fulda-ban van ahol speciális gyártás folyik.

Arte Espina:

Arte Espina magas igényeket is kielégíti a minőségi követelményeivel. Minden szőnyeg gondos kézzel készített, mely alatt nagyon jó szociális munkakörülményeket biztosítunk.
A további használatát  kontúr vágás adja a mintákat egy különleges plaszticitás.  A gyorsan fonott "Espirelle" rendkívül robusztusos, a termék kellemesen puha tapintású.Az Öko-Tex minőségi pecsét garantálja, hogy a "Kids" szőnyegek megfeleljenek és a szennyezőanyag normák nem jelentenek egészségügyi kockázatot.

Az Arte Espina termékcsalád Living Mats alkotja a kiváló minőségű termékeket, melyek könnyen kezelhetőek és gumírozott csúszásgátló háttérrel van ellátva. Majdnem minden Living Mat egy 3-dimenziós vágott matt felületet hoz létre, mely egyedin és kiváló minőségű termék, amely újraértelmezi díszíti a lakásokat.

Angelo:

 

1999-ben alakult a Fiona De Witte. A belga márka ANGELO, tervezője, hozta létre és forgalmazza a kézzel készített kortárs szőnyegeket.
A történelmi textilipari régióban, a cég által alapított Fiona, épített nemzetközi hírnevet, amely alapot adott a  magas színvonalú, innovatív szellem és eredetiségnek.ANGELO széles skáláját kínálja a kézzel készített szőnyegeknek: Kézi csomózású, szőttesek és kézzel csomózott szőnyegek.
Angelo szőnyegek eredménye a minőségi követelmények mellett, szakértelem és a folyamatos kutatás az innováció és a kreativitás.