Lámpa


Fény nélkül el se tudnánk képzelni az életet. Lehetőséget add, hogy lássuk a körülöttünk lévő világot, és ezáltal a részévé váljunk. Elég egyetlen mozdulat, és a legsötétebb éjszakában is fényt varázsolhatunk épületeinkben. De a fény jelenléte nem az egyetlen ami számít, egyaránt fontos a design és a tökéletes funkcionalitás, melyek kellemes légkört és meleget varázsolnak a lakásunkba.
Ha nincs elég fantáziája, akkor lessen el egy lakberendezőtől néhány ötletet és valósítsa meg az otthonában is!
A többféle fényforrás használata érdekes fény-képeket vet a hálószobára.
Nagyobb terek esetén, ahol a tevékenységek jobban különválnak, az egész helyiség világítását az adott célnak megfelelően lehet kialakítani. A munka, olvasás, írás, beszélgetés, zenehallgatás, tévénézés mind-mind másféle igényeket jelentenek a világítás szempontjából, így a helyiség egyes részeiben különböző álló-, asztali és falilámpákat kell elhelyezni. A helyiség közepére felfüggesztett csillár csak egy általános alapvilágítás céljára használható, de mégis fontos lehet a használata, főleg ha nagyobb méretű és belmagasságú szobákban helyezzük el. Az általános és a helyi világítás együttes használatakor praktikus, ha a csillár fényerejét szabályozni is lehet.

Teljes kínálatunk: Tovább...
 AZZARDO: (Lengyel)

A lengyel lámpagyártó cég termékeit az olasz formatervezésű design világítótestek jellemzik.
Az Azzardo termékeit leginkább a modern és luxus kategóriába sorolják a szakemberek. Ezekkel a lámpákkal egyenes út vezet ahhoz, hogy extra moderné varázsoljuk otthonunkat. Az avangardtól a futurisztikuson át a kivételesen egyedi lámpáig széles palettán mozog az Azzardo kínálata. A termékek neves formatervezők munkáira hasonlítanak, a kiváló minőség ezúttal azonban alacsonyabb árakkal párosul. Könnyedén teremtenek harmóniát, megszelídítve bármelyik otthon hangulatát.


Amplex: (Lengyel)

A cégünk több mint 30 éve, kombinálja a szenvedélyt és a művészetet. A tervező tervét, többlépcsős gyártási folyamatban formálódnak amelynek feladata, hogy összehangolja a világító funkciót az eleganciával. Ezeknek a formáknak a létrehozása a célunk.


Zuma Line: (Lengyel)
Termékeit nagyon vonzó áron kínáljuk. A különböző formájú és méretű sorozatok tökéletes kiegészítők a belső tereknek, melyek modern és klasszikus stílusúak. Minden termék egyedi és sajátos. További előnyünk, hogy kínálatunk nagyon jó minőségű termékekből áll.
Nowodvorski: (Lengyel)

A belsőépítészetben állandóan változó trendek segítettek nekünk, hogy elérjük tágabb ügyfelek csoportját is. Folyamatosan egészítjük ki választékunkat, hogy az igényeknek megfelelően a legszélesebb skálával tudjuk kielégíteni az ügyfeleinket. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy azonnal reagáljunk a változó ízlésű vásárlóink igényeinek. 
 
Alfa: (Lengyel)
 
Az Alfa lámpagyár egy több generációs családi vállalkozás, mely több mint 20 éves múltra tekint vissza. A gyártás Lengyelországban történik, betartva az Európai Unió szigorú minőségi, környezetvédelmi és munkajogi előírásait. A modern technológiával gyártott Alfa lámpák ma már 27 országban megvásárolhatók.A megközelítőleg 800 lámpából álló tradicionális és modern kínálat számtalan lehetőséget nyújt lakások, házak, panziók és hotelek esztétikus berendezésére.
A gyártási technológiák fejlesztése, a gondos fa megmunkálás, a festés és felületkezelési feladatok folyamatos tökéletesítése, valamint a felhasznált üvegek minősége nagyon jó ár-érték arányt eredményez.


 


 
Spot-light:
 

A Spotlight cég 1996-ban alakult. Az első években, mint a cég neve is sugallja, csak spotokat készítettek, európában elsőként GU 10-es foglalatta. 2008-ban kínálatukat energiatakarékos lámpákkal, majd 2010-ben LED POWER fényforrásokkal és azzal üzemelő lámpatestekkel egészítették ki. A Spotlight gyár mára már Németországba, Franciaországba, Svájcba, Csehországba, Szlovákiába Fehéroroszországba, Oroszországba és 2012-től Magyarországra is exportál. Kínálata tükrözi a legújabb technikai fejlesztéseket és trendeket megfelelve a magas minőségi elvárásoknak is. Minden termékük a legszigorúbb európai szabványok betartása mellet készül.

                  
 
 


Reméljük, hogy megszólítottuk kínálatunkkal és elégedett ügyfeleinké válnak.